Sve je gotovo - Junajted ima novu DEVETKU! (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2015, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve je gotovo - Junajted ima novu DEVETKU! (video)

Najave su ozvaničene, Mančester Junajted ima novog napadača.

Pomisliće neko - panična kupovina.

U klubu razuveravaju, ističu da je Antoni Marsijal (ne Martijal) dugogodišnja meta koja se pomno prati od svojih fudbalskih početaka.

Momak koga nazivaju novim Tijeri Anrijem je stigao u Mančester Junajted, zadužio je dres sa brojem 9, biće uzdanica crvenih đavola u godinama koje slede.

Transfer koji je na opšte iznenađenje u prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << plan izbio tokom jučerašnjeg dana realizovan je uspešno danas, a poznati su i svi uslovi pod kojima su ostvarili saradnju Junajted i Monako.

Iz Francuske javljaju da je ponuda bila previše dobra da bi je odbili, obzirom da je ukupnim iznosom transfera ovaj 19-godišnji fudbaler postao najskuplje plaćeni tinejdžer u istoriji.

"Hteli smo da ga zadržimo i ove sezone, ali Junajted je na sto stavio izvanrednu ponudu koju ni Antoni ni mi iz Monaka nismo mogli da odbijemo.", rekao je prvi čovek kluba iz kneževine, Vadim Vasiljev.

Engleski klub odmah plaća 22 miliona funti za angažovanje ovog napadača, ali i dodatnih 3.5 godišnje u naredne četiri godine.

Osim toga, Junajted će isplatiti i 30 miliona u bonusima i premijama, od čega većinu za:

- 5 miliona ako bude prvi strelac lige

- 10 miliona ako osvoji Zlatnu loptu

- 5 miliona ako postane najbolji mladi igrač Evrope


Say bonjour to our latest signing, @AnthonyMartial! #mufc #WelcomeMartial https://t.co/jYib9ICbmz

Manchester United (@ManUtd) September 1, 2015
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.