Sve jasno, Lil dobija perfektno pojačanje - Arsenal i Junajted traže dalje!

Izvor: Sportske.net, 18.Jul.2020, 23:42

Sve jasno, Lil dobija perfektno pojačanje - Arsenal i Junajted traže dalje!

Retka stvar u današnjem fudbalu.

Fudbal je prepun slučajeva gde su mladi fudbaleri pošto poto želeli transfer u veliki klub, da bi po svom odlasku pali u zaborav. Ali Džonatan Dejvid se odlučio na drugu, onu pametniju putanju.

Kanađanin koji je ove sezone blistao u Gentu je odlučio da pređe u redove Lila, iako su ga 'jurili' Mančester >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Junajted i Arsenal.

"Da, želim da dođem u Lil. Imao sam veoma dobru sezonu, moj naredni korak je Liga 1. Fudbalski projekat u Lilu je fantastičan, dobar su tim u Francuskoj. Već pričam francuski tako da će mi to pomoći u periodu adaptacije, a Gent i Lil su i geografski blizu. Pregovori su doduše teški. Klub želi da me zadrži ili da proda za nerealnu cenu ako uzmemo u obzir Covid-19 situaciju", izjavio je Dejvid za L'Ekip.

Navodno Belgijanci traže preko 30 miliona evra za svog ofanzivca, videćemo šta će Lil uraditi. Izvesno se čeka prodaja Osimena te će deo novca investirati u talentovanog Kanađanina.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Partizanov rival u Evrokupu doveo veliko NBA pojačanje! (foto)

Izvor: Sportske.net, 19.Jul.2020, 15:50

Igrač sa velikim iskustvom iz najjače lige sveta stigao na "Stari kontinent"...Imaće košarkaši Partizana težak posao već u prvoj fazi Evrokupa, dobili su najtežu moguću grupu u kojoj svi timovi gaje ambicije za plasman u dalji tok takmičenja...Možda je francuski Burž najslabija karika, ali...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.