Sve izvesnije, ovo će biti kazna za Kristijana!

Izvor: Sportske.net, 21.Sep.2018, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve izvesnije, ovo će biti kazna za Kristijana!

Da li ste očekivali ovakvu odluku?

Prema navodima torinskog Tutosporta, fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo će biti kažnjen jednom utakmicom neigranja zbog direktnog crvenog kartona na meču sa Valensijom.

Portugalac je Murilja počešao po glavi što je bilo dovoljno sudiji Feliksu Brihu da mu pokaže direktan crveni karton i put u svlačionicu.

Mnogi smatraju da je to prestroga kazna za najboljeg fudbalera sveta, a čini se da ni UEFA nije sasvim uverena >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u odluku svog sudije.

Prema pravilima, on bi trebalo da pauzira naredne dve utakmice, protiv Jang Bojsa i Mančester junajteda, ali izgleda da će kazna biti umanjena.

On se sasvim sigurno neće naći na terenu Juventus arene 2. oktobra protiv Švajcaraca, ali će se zato vratiti na legendarni Old Traford tri nedelje kasnije kada njegov tim gostuje "Crvenim đavolima".

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.