Sve izvesnije, napušta Mančester i seli se u Italiju!

Izvor: Sportske.net, 01.Dec.2018, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve izvesnije, napušta Mančester i seli se u Italiju!

Fudbaler rešen da napusti "Old Traford".

Erik Baji je usled loših partija izgubio mesto u startnoj postavi Mančester junajteda, iako je pre u klub stigao na insistiranje trenera Murinja.

Nije fudbaler iz Obale Slonovače opravdao očekivanja portugalskog stručnjaka, pa se sve češće piše i o njegovom mogućem odlasku.

Navodno je i sam fudbaler rešene da zbog nedostatka minutaže napustio "Đavole", a po svemu sudeći karijeru bi ovog januara >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ili narednog leta mogao da nastavi u Italiji.

Prvi se za njegove usluge javio Milan, koji intenzivno traži štopera, zbog problema sa povredama.

Ipak, pojavile su se i glasine da će "Rosoneri" imati konkurenciju u Romi. "Vučica" je slabo otvorila sezonu, priča se da će Di Frančesko pred otkazom, Monći želi Rodriga Kaja, ali mu je i štoper "Đavola" veoma interesantan.

Oba kluba će pokušati da posluju sa Junajtedom već u januaru, podsetimo da je Baji leta 2016. godine plaćen 38 milona evra, a veruje se da bi na "Old Trafordu" pristali da ga pozajme, ali uz opciju da taj klub njegov ugovor otkupi za 30 miliona evra narednog leta.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.