Švajni i Sančez upozorenje, Junajted neće Staklenog!

Izvor: Sportske.net, 27.Okt.2019, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Švajni i Sančez upozorenje, Junajted neće "Staklenog"!

Otpala mogućnost da dođe do trampe, iako je Solskjer bio zagrejan...

Garet Bejl neće završiti u Mančester Junajted, iako se pojavila informacija da na "Old Trafordu" razmišljaju da prihvate ponudu Reala koji bi uz 100 miliona evra za Pogbu, poslao Velšanina nazad u PL.

Dugo je Bejl bio želja Junajteda, pogotovo kada je Murinjo bio u klubu, ali je sada ocenjeno da je rizik preveliki.

Naime, na "Old Trafordu" smatraju da 21 povreda Bejla nije slučajna, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << on je dosta utakmica propustio za "Los Blankose" zbog raznih problema, najčešće sa mišićima, pa je zaradio podsmešljivi nadimak "Gospodin Stakleni".

U klubu su upozorili Solskjera koji je razmišljao o ovom transferu da su greške već činjene sa Švajnijem i Sančezom koji su imali dosta problema, baš zbog povreda.

Solskjer je imao nameru da tim gradi oko Pogbe, ali čini se da u Junajtedu prihvataju realnost, da Francuz ne želi da igra za klub, odnosno da hoće da ode i odbija bilo kakve pregovore oko novog ugovora. Uz to, ni njegove partije na terenu nikoga nisu uverile da vredi toliko da svaka ponuda bude odbijena. Ali, sigurno je jedno, bez dela "kusura" u igračima, ni Real, ni Juventus ne žele da plate oko 180 miliona evra koliko "Đavoli" traže za Pogbu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.