Supermarket u Realu, kupuju Arsenal i Totenhem, ali da li će Klop izvući premiju?

Izvor: Sportske.net, 09.Jul.2019, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Supermarket u Realu, kupuju Arsenal i Totenhem, ali da li će Klop izvući premiju?

Realu se žuri, kako bi doveo Pogbu, pokrio delom troškove neverovatnog transfer leta. Liverpul naciljao ogromno pojačanje!

Real je otputovao u Kanadu, ali i dalje čekaju ponude, Isko je zbog rođenja deteta ostao u Madridu, naknadno će se pridružiti, za sada nema ponuda za Andalužanina.

Sa druge strane, Lukas Vaskez je na meti Arsenala, mada se pominje i Mančester Junajted, Marijano Dijaz takođe privlači pažnju "Gunera", međutim, čini se da bi u Milanu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << imao više prostora.

I dalje se lome koplja oko Ljorentea, nakon sjajnog EP za mlade, Zidan je promenio mišljenje, Real želi da pusti Ljorentea na godinu dana, sa klauzulom o otkupu ugovora. Totehnem i dalje razmišlja, ne sviđa im se ta opcija, radije bi prihvatili novac za Eriksena, plus pomenutog igrača. Ali, Eriksen je tek alternativa Pogbi, ističe mu ugovor sledeće sezone, pa i zainteresovani klubovi ne žele da plate oko 80 miliona za Danca.

Što se Liverpula tiče, oni ciljaju premiju.

Naime, kako pišu večeras engleski mediji, Klop je za Marka Asensija spreman da ponudi 80 miliona evra. On zna da Real mora da prodaje, da žele svim silama Pogbu, pa to hoće da iskoristi, iako Zidan ima nameru da zadrži Asensija.

Mladi fudbaler bi rado u Redse, jer se plaši da posle silnih kupovina Pereza, neće imati mnogo prilika naredne sezone.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Klop baš trenira nerve "Kopa", dvojica Španaca ili ništa?

Izvor: Sportske.net, 10.Jul.2019, 10:56

Neće biti novih lica, ako ona nisu sposobna da odmah zaigraju, Liverpul ima dve mete....Navijači Liverpula su u isčekivanju, žele nova lica, ali i pojačanja koja će Redse približiti toliko sanjanoj tituli...Nekoliko imena se vrte u medijima, Klop je izgleda odlučio da ne prodaje Origija, pa neće...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.