Superagent Rajola ima sjajne vesti za navijače Napolija!

Izvor: Sportske.net, 01.Feb.2017, 21:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Superagent" Rajola ima sjajne vesti za navijače Napolija!

Jedan od najpoznatijih fudbalskih agenata Mino Rajola, izjavio je da bi dvojica njegovih štićenika mogla da završe pod Vezuvom.

Ako je suditi po Rajolinim rečima, Napoli bi narednog leta mogao da dobije jedno ili čak dva velika pojačanja.

Naime, on je otkrio da je napadač Mančester junajteda Zlatan Ibrahimović "zaljubljen" u Napulj, a nije otpisao ni mogućnost da za klub sa "San Paola" zaigra i ofanzivac Nice Mario Balotetli.

Ibrahimoviću >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je minule sezone istekao ugovor sa Pari sen Žermenom, odlučio je da potpiše jednogodišnju saradnju sa Mančester junajtedom, ponajviše zbog Žozea Murinja, postoje priče da bi Šveđanin mogao da produži saradnju sa "Đavolima", ali kako se po tom pitanju ništa konkretno ne dešava ne treba isključiti i mogućnost da se Ibra vrati na "Čizmu" gde je već sa uspehom branio boje Intera, Milana i Juventusa.

"Ibrahimović je oduvek bio zaljubljen u Napulj i strast Napolitanaca i ja sam to uvek govorio otvoreno. Odrastao je u porodici koja je slična Napolitancima, a samim tim i sa mnom.

On zna šta ljubav žitelja ovog grada znači i ta strast ga je uvek privlačila.

Takođe znam da ga De Laurentis poznaje, a sa Zlatanom se nikad ne zna
", ostao je zagonetan Rajola.

Što se tiče Balotelija, on je letos pojačao Nicu, igra dobro na Azurnoj obali, pa je već počelo da se spekuliše gde bi mogao da nastavi karijeru, kako je sa francuskim prvoligašem potpisao ugovor do kraja sezone.

"Mariju je super u Nici jer želi da pokaže svetu da se smirio, on samo želi da radi.

Puno timova se raspitivalo za njega, od Kine do istočne Evrope, ali smo svima rekli da ćemo sačekati par meseci pre nego što donesemo odluku o njegovoj budućnosti.

Ne isključujemo nikog, ni Napoli ni bilo koji drugi klub, videćemo kako će se situacija razvijati narednog leta
", izjavio je Rajola.

Poznato je da je Napoli u par navrata, čak i ove zime, pokazao interesovanje za usluge bivšeg napadač Intera, Mančester sitija, Milana i Liverpula, te ne bi čudilo da ga od naredne sezone gledamo na "San Paolu".

Duo Baloteli - Ibrahimović bi jednom klubu mogao da donese puno problema, ali i puno uspeha, u to nema sumnje. Ostaje da vidimo, kako Rajola kaže, kako će se stvari razvijati narednog leta.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Da li Ibra napušta Junajted? Ima jedan klub u Seriji A koji je Zlatan oduvek voleo…

Izvor: Telegraf.rs, 02.Feb.2017, 19:26

Zlatan Ibrahimović s Mančester junajtedom ima važeći ugovor do leta, nakon čega će ponovo biti slobodan u izboru nove sredine...Čelnici i navijači ovog kluba očekuju da će Šveđanin odigrati još jednu sezonu na Old Trafordu, ali je njegov agent Mino Rajola svojom izjavom sve zabrinuo...-...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.