Sudar titana za Belingema

Izvor: B92, 13.Apr.2023, 12:48

Sudar titana za Belingema

Mančester siti, Mančester junajted i Real Madrid su zainteresovana za igrača Borusije iz Dortmunda i engleskog reprezentativca, objavio je nemački "Sport1".

Vest stiže dan nakon što je objavljeno da je Liverpul odustao od trke za njegovim dovođenjem.

Belingem (19) ima ugovor sa Borusijom do 30. juna 2025. godine, a postoji mogućnost da već na kraju sezone napusti klub iz Dortmunda.

"Real i Mančester siti su glavni kandidati da angažuju Belingema. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Mančester junajted ima šansu da dovede mladog engleskog fudbalera. Menadžer Mančester junajteda Erik ten Hag više puta je jasno rekao da želi ovog fudbalera. Belingem je pre tri godine posetio Mančester gde je razgovarao sa Aleksom Fergusonom. Medjutim, postoji i mogućnost da Belingem ostane u Borusiji. Klub iz Dortmunda se još nada takvom raspletu", tvrdi nemački novinar Patrik Berger i dodaje da je Liverpul odustao od angažovanja fudbalera Borusije.

Nemački mediji tvrde da bi Borusija mogla da traži obeštećenje od čak 150 miliona evra za engleskog reprezentativca

Belingem je ove sezone za klub iz Dortmunda odigrao 37 mečeva i postigao je 10 golova.

On je 2020. stigao u Borusiju iz Birmingema za 25 miliona evra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.