Strašan tim može da NAPUSTI Mančester junajted!

Izvor: Sportske.net, 15.Okt.2018, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strašan tim može da NAPUSTI Mančester junajted!

Veliki broj fudbalera Mančester junajteda bi mogao da napusti klub na kraju sezone zbog ugovora.

Kakva je sudbina Mančester junajteda?

Ono što znamo jeste da se vodi dosta pregovora oko produžetka ugovora sa igračima koji su veoma bitni kod Murinja, ali ono pitanje koje se postavlja jeste da li će portugalski stručnjak uopšte biti na klupi Mančester junajteda naredne sezone.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />Tako, sada možemo sastaviti čitav jedan tim od 11 igrača kojima ističe ugovor na kraju sledeće sezone i postoji bojazan kod navijača Mančester junajteda da bi klub mogao da ostane bez pomenutih fudbalera.

Evo tog tima:

David De Hea,

Darmijan, Džons, Smoling, Šo,

Valensija, Erera, Pereira, Jang,

Mata, Marsijal.


Mnogi od njih verovatno neće biti možda i nakon ovog leta u Mančester junajtedu, dok se sa većinom vode pregovori. Da li će biti uspešni?

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jedna briga manje, Mančester junajted dobija skupog levog beka!

Izvor: Sportske.net, 15.Okt.2018

Postaje jedan od najplaćenijih defanzivaca na svetu...Pisali smo vam danas, Mančester junajted bi mogao da ostane bez velikog broja igrača na kraju naredne sezone, mnogi ostaju bez ugovora, a jedan od njih jeste i Luk Šo...Levi bek je ove sezone na visokom nivou i nije ni čudo što se već krenulo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.