Stopirao do Torina, auto se zaustavio, a u njima - legenda srpskog fudbala (FOTO)

Izvor: Vesti-online.com, 08.Nov.2018, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stopirao do Torina, auto se zaustavio, a u njima - legenda srpskog fudbala (FOTO)

Fudbaleri Mančester junajteda pobedili su ekipu Juventusa u Torinu u Ligi šampiona. Taj meč izazvao je veliko interesovanje, a na stadionu su se mogle videti mnoge legenda i jednog i drugog kluba.

Zanimljivo je to da je jedan dečko po imenu Endi Miten stigao avionom u Milano, ali mu je trebao prevoz do Torina, gde se odigravala utakmica. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Rešio je da stopira i nije ni slutio kakvu će sreću imati.

Stao mu je ni manje ni više nego Nemanja Vidić! Legenda Crvene zvezde i Mančester junajteda krenuo je kolima ka stadionu kako bi gledao nekadašnji tim, i zadesio se baš u trenutku kad je Endi stopirao. Vrlo rado je stao i poveo navijača na stadion koji se pohvalio na Tviteru velikim gestom Užičanina.

- Pronašao sam prevoz iz Milana do Torina. U kolima je bio srećni Srbin. Srećan, zato što je prethodno veče pobedila Crvena zvezda i zato što je krenuo da gleda Mančester - napisao je gospodin Miten.

Podsetimo, Zvezda je u utorak veče pobedila favorizovani Liveprul 2:0, golovima Milana Pavkova.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Stopirao do Torina, auto se zaustavio, a u njemu - legenda srpskog fudbala (FOTO)

Izvor: Vesti-online.com, 09.Nov.2018, 11:05

Fudbaleri Mančester junajteda pobedili su ekipu Juventusa u Torinu u Ligi šampiona. Taj meč izazvao je veliko interesovanje, a na stadionu su se mogle videti mnoge legenda i jednog i drugog kluba...Zanimljivo je to da je jedan dečko po imenu Endi Miten stigao avionom u Milano, ali mu je trebao prevoz...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.