Izvor: Piplmetar.rs, 21.Jun.2023, 22:31

Stiže De Heina zamena iz komšiluka za 50.000.000 evra

Golman Mančester junajteda David de Hea nije postigao dogovor sa čelnicima kluba oko produžetka saradanje, pa će po svemu sudeći napustiti ,,Old traford“. Njemu ugovor ističe 30. juna, a do dogovora još uvek nije došlo, iako je ostalo malo vremena.
Spekulisalo se o ovom odlasku nedeljama unazad, kao i o potencijalnim zamenama na golu ,,đavola“. 
Najčešće se spominjao Džordan Pikford iz Evertona. Prema pisanju ,,Star Sunday“  Mančester sprema 45.000.000 funti (nešto >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << više od 52.000.000 evra). 
Golman engleske reprezentacije u komšiluku Mančestera je od 2017. godine, a ima važeću ugovor do 2027. Vrednost na transfermarktu mu se procenjuje oko 25.000.000 evra, ali Junajted je spreman da odvoji duplo više od toga, što će se ,,karamelama“ verovatno dopasti.
Što se De Hee tiče, on je od 2011. godine na „Old Trafordu“, branio je na 545 utakmica. Navijači na društvenim mrežama negoduju njegov odlazak iz Mančestera, a još više Pikforda kao

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.