Stigla ozbiljna ponuda, 80 miliona za Sergeja! Ovo je odgovor Lacija!

Izvor: Sportske.net, 10.Jul.2019, 23:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigla ozbiljna ponuda, 80 miliona za Sergeja! Ovo je odgovor Lacija!

Sergej Milinković-Savić je ponovo glavna meta u Laciju.

Srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić je ponovo neko o kome se govori na evropskom tržištu.

Engleski i italijanski mediji poslednjih dana bruje o njegovom potencijalnom transferu u Mančester junajted, a danas je "Skaj Italija" pisao o ponudi koja je pristigla na adresu Lacijala.

Radi se o ponudi od 80 miliona evra, što nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bilo dovoljno.

Koliko traži Lacio?

Klaudio Lotito je uvideo situaciju u Mančester junajtedu i potencijalni odlazak Pogbe, pa je ponovo postavio cenu za Sergeja od 100 miliona evra.

Ova sapunica bi mogla da potraje sve do kraja prelaznog roka, a mi isto kao i vi želimo da se okonča ova priča što je pre moguće.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Junajted hoće Sergeja i Milenkovića, Italijani traže 150 miliona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jul.2019, 10:19

Srpski fudbaleri Sergej Milinković-Savić i Nikola Milenković mogli bi u "paketu" da pređu iz Italije u Mančester Junajted, pišu engleski i italijanski mediji...Slavni klub sa Old Traforda još nije napravio konkretnu ponudu, ali je usmeno obavestio Lacio da je spreman za transfer Sergeja izdvoji...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.