Šta god radio ne uzimaj Junajtedovu sedmicu!

Izvor: Sportske.net, 03.Nov.2015, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta god radio ne uzimaj Junajtedovu "sedmicu"!

Ako je suditi po ovoj deceniji pravo prokletstvo!

"Sedmica" ima mitski značaj u Junajtedu, Džordž Best, "Bog" Kantona pa Dejvid Bekam i naravno Kristijano Ronaldo su proslavili ovaj broj.

Posle Kristijana, potop.

Podsetimo, Portugalac je u leto 2009. napustio Mančester Junajted, a broj je nasledio nekadašnji vlasnik "Zlatne lopte", Majkl Oven.

Nije mu doneo sreću, odigrao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je za tri godine tek 15 mečeva kao starter i dao ukupno 17 golova za Mančester Junajted. On je u klubu bio do 2012. godine, a onda je "sedmicu" uzeo Valensija.

Ni on se nije proslavio, toliko ga je opterećivala da je pod Mojesom promenio broj i iz sujeverja se vratio na svoj "25".

"Sedmica" je prošle godine završila na leđima Di Marije, trajao je jednu godinu i brže bolje napustio ostrvo.

Umesto njega je stigao Memfis Depaj, najveće pojačanje, najbolji igrač holandske lige i posle tri meseca završio na klupi.

I ne samo to, proglasili su ga glavnim krivcem što će Holanđani EP gledati od kuće pa je izgubio mesto u reprezentaciji.

Hoće li Holanđanin izdržati sa "sedmicom" i uspeti da se izbori ili će se prokletstvo nastaviti?

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.