Šta Rio Ferdinand peva dok ide na Old Traford? VIDEO

Izvor: B92, 02.Dec.2019, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta Rio Ferdinand peva dok ide na Old Traford? VIDEO

Bivši defanzivac Mančester junajteda Rio Ferdinand ne krije da je i sada, kada je stručni komentator, i dalje navija za "crvene đavole".

Nekadašnji reprezentativac Engleske je poslednjih nekoliko godina često žestoko kritikeovao klub, ali ih je često i branio od napada koji su dolazili od njegovih kolega.

Ferdinand je tokom plodne igračke karijere bio poznat i po sjajnom odnosu sa bivšim kapitenom Junajteda Nemanjom Vidićem.

Njih dvojica su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << godinama činili nezamenljiv tandem u odbrani tima Aleksa Fergusona i time doprineli osvajanju brojnih titula.

Mančester junajted od 17.30 dočekuje kod kuće Aston Vilu u susretu 14. kola a Ferdinand je na društvenim mrežama objavio video koji je snimio dok se vozio ka "Teatru snova".

On je puštao navijačke pesme Junajteda i pevao glasno:

"Nemanja, oooooo, Nemanja..." pevao je Rio i usput pitao navijače Junajteda koja je njihova omiljena navijačka pesma.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NEDOSTAJE MU STARI DOBRI JUNAJTED: Ferdinand u kolima peva o Vidiću! Divi se SRPSKOJ STENI i Skolsu! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 02.Dec.2019

 Rio Ferdinand je tokom bogate igračke karijere bio poznat i po sjajnom odnosu sa bivšim kapitenom Junajteda Nemanjom Vidićem.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.