Srbijo, mogu li da budem tvoj sin?

Izvor: Prva.rs, 18.Jun.2015, 09:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Srbijo, mogu li da budem tvoj sin?"

Robi je dva sata pevao, svirao i uživao. I publika sa njim. Opušten, kul i profi, pokazao je zašto je zvezda i zašto je (kaže statistika) 33 000 ljudi došlo da ga sluša i gleda.
Bio je spektakl.
Izveo je devojku iz publike i sa njom otplesao uz „Candy“. Dobila je i poljubac i zagrljaj.
Onda se oduševio jer publika zna sve njegove pesme, pa je uskliknuo "Srbijo, ja sam tvoj!“ i "Srbijo, mogu li da budem tvoj sin?".
Srbiji je zahvalio na Nemanji Matiću, >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << Aleksandru Kolarovu i Nemanji Vidiću, fudbaleru Mančester Junajteda, Robijevom omiljenom timu.

I, na kraju, posle koncerta, oglasio se i na Tviteru: „Srbijo, ne znam šta sam očekivao, ali ovo sigurno nisam. Bili ste neverovatni večeras i jedva čekam da se vratim“.

Serbia: I don't know what I was expecting, but I wasn't expecting that. You were amazing tonight, can't wait to come back x
— Robbie Williams (@robbiewilliams) June 17, 2015

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.