Srbija i bez Matića

Izvor: Mondo, 08.Okt.2018, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija i bez Matića

Selektor Mladen Krstajić na meču protiv Crne Gore i Rumunije u Ligi nacija neće moći da računa ni na igrača Mančester junajteda

Foto: MN Press

Srbija će na predstojećim duelima u Ligi nacija, protiv Crne Gore u četvrtak i Rumunije u nedelju, nastupati bez kapitena i njegovog zamenika.

Posle Aleksandra Kolarova, koji je polomio prst na nozi, selektor Srbije Mladen Krstajić neće moći da računa ni na Nemanju Matića.

Fudbaler >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Mančester junajteda je zaradio brojne udarce na meču Premijer lige protiv Njukasla, a najveći problem su povrede leđa i članka, zbog kojih neće biti u stanju da pomogne "orlovima", prenose "Večernje novosti".

Engleski klub saopštio je da srpskog fudbalera očekuje pauza od najmanje sedam dana, odnosno u periodu kada reprezentaciju Srbije očekuju mečevi u Ligi nacija.

Krstajić je zakazao okupljanje u Staroj Pazovi za popodne, a večeras će reprezentacija odraditi i prvi trening. Nakon toga biće poznato na koji će tim selektor Srbije moći da računa na predstojećim duelima.

Srbija protiv Crne Gore igra u Podgorici u četvrtak od 20.45 časova, a tri dana kasnije gostuje Rumuniji u Bukureštu. Taj duel zakazan je za 15 sati.

Nakon dva kola Lige C Lige nacija, Crna Gora i Srbija imaju po četiri boda u grupi, Rumunija dva, a Litvanija je bez bodova.

****************************************

Pratite nas i na Instagram profilu Mondo sport

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Orlovi" se danas okupljaju, Krstajić bez oba kapitena

Izvor: Sportske.net, 08.Okt.2018

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić okupiće danas igrače i sa njima započeti pripreme za duele sa Crnom Gorom i Rumunijom...Mesec dana prošlo je od prethodnog okupljanja reprezentativaca Srbije u SC FSS u Staroj Pazovi, a novo će uslediti tokom dana...Selektor Mladen Krstajić...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.