Španci javljaju, Barsa dogovorila sve, vezista iz Serije A uskoro na Nou Kampu?

Izvor: Sportske.net, 09.Maj.2020, 22:50

Španci javljaju, Barsa dogovorila sve, vezista iz Serije A uskoro na Nou Kampu?

Stižu pozitivni signali sa Apenina.

Sa Pirineja je večeras stigla velika vest za Barselonu.

Kako prenosi katalonski Sport, Barsa je postigla dogovor sa Miralemom Pjanićem koji je pristao na četvorogodišnji ugovor.

Proteklog leta nije došlo do sporazuma sa Juventusom koji nije želeo da ga proda, međutim Španci tvrde da se situacija promenila i da u Torinu uveliko razmišljaju o ovoj mogućnosti.

Čelsi, Pari Sen Žermen i Mančester junajted >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su takođe veoma zainteresovani za usluge veziste iz Bosne i Hercegovine, ali njegov favorit u slučaju odlaska bila bi Barselona.

Juve je navodno tražio nekog igrača kao deo razmene, spominje se Ivan Rakitić, a uz to Barsa morala da isplati 30 miliona evra na račun "bjankonera".

Pandemija će sasvim sigurno smanjiti cene na fudbalskom tržištu, Pjanić je realno procenjen na 50 miiona evra, ali svoju računicu tražiće i Juve...
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.