Solskjer već zna prvo pojačanje, vraća se jedan od naplaćenijih na svetu!

Izvor: Sportske.net, 28.Jan.2020, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Solskjer već zna prvo pojačanje, vraća se jedan od naplaćenijih na svetu!

Junajted će mu pružiti novu šansu...

Ideja Mančester Junajteda možda zvuči suludo, ali će biti realizovana.

Nije kao da će Inter otkupiti ugovor povređenog Čileanca, koji zarađuje bogatstvo u Junajtedu, ali "Đavoli" ga neće nuditi drugim klubovima.

Naime, oni veruju da će oporavljeni Čileanac biti veliko pojačanje, da će se vratiti u dane stare slave i biće mu pružena šansa.

Zadržaće mitsku "sedmicu" na dresu, ima još >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dve godine ugovora sa klubom. Solskjer, ako ostane, planira da ga vodi na turneju u SAD, i da učini sve da ga vrati u nekadašnju formu. U klubu smatraju da je nemoguće da je Sančez, godinama jedan od najboljih napadača na svetu, zaboravio da igra fudbal.

On se vratio u tim Intera, odnosno oporavio od povrede, ima čitavo proleće da se dokaže, iako mu je 31 godina, njegova karijera u Junajtedu nije završena. Od kada je stigao iz Arsenala u Junajted dao je samo 5 golova u 45 nastupa, pre odlaska u Inter gde je dobro počeo na startu, a onda zaradio težu povredu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.