Solskjer rešio da podmladi redove, nakon Velšanina, stiže i pojačanje iz Njukasla! (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Maj.2019, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Solskjer rešio da podmladi redove, nakon Velšanina, stiže i pojačanje iz Njukasla! (video)

Engleski mediji su preneli da je Junajted prvo pojačanje maltene kapairsao, sada se okreću drugom.

Mladi Danijel Džejms iz Svonsija će po svemu sudeći biti prvo pojačanje Mančester junajteda ovog leta.

U pitanju je krilni fudbaler iz Velsa, koji ima 21 godinu i jednu sezonu aktivnog igranja u seniorskom fudbalu.

Solskjer očigledno želi mladu i svežu krv u svojim redovima, igrače >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koji će napredovati sa klubom i koji će davati svoj maksimum od prvog dana.

Tako je pored Džejmsa, zainteresovan i za talentovanog vezistu Njukasl junajteda Šona Longstafa.

Momak rodom iz Njukasla je debitovao ove sezone u Premijer ligi za "Svrake", upisao je osam nastupa, postigao je i gol, odmah se videlo da je veliki talenat u pitanju, nije imao sreću jer se povredio u martu, pa je propustio ostatak sezone.

Poput Džejmsa i on ima 21 godinu, Njukasl ne želi da ga proda, Longstaf ima ugovor do 2022. godine, ali u klubu sa "Sent Džejms Parka" žele da ga počaste i novom saradnjom.

Benitez ga je redovno hvalio, a biranim rečima o mladom Longstafu pričao je i Pep Gvardiola, nakon poraza od Njukasla, poslednjeg u Premijer ligi ove sezone.

Junajted je zainteresovan, videćemo koliko su spremni da ponude "Svrakama" za njegove usluge.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Solskjer traži svežu krv, Mitrov saigrač se seli na "Old Traford"!

Izvor: Sportske.net, 18.Maj.2019, 12:03

Prvi kontakti su uspostavljeni...Kako prenosi "Skaj Sports", Mančester junajted je uspostavio kontakte sa upravom Fulama oko potpisivanja saradnje sa talentovanim Rajanom Sesenjonom...Mladi fudbaler je bio jedan od najboljih na "Krejven Kotidžu" u sezoni kada je izboren plasman u PL, ali u eliti nije...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.