Solskjer potvrdio, legenda Junajteda odlazi na kraju sezone!

Izvor: Sportske.net, 01.Mar.2019, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Solskjer potvrdio, legenda Junajteda odlazi na kraju sezone!

Nakon deset godina provedenih na Old Trafordu.

Mančester junajted se sada uveliko nalazi u borbi za plasman u Ligi šampiona.

Tome je najviše doprinela sjajna forma pod vođstvom Olea Gunara Solskjera koji je izneo svoju viziju kako bi voleo da izgleda tim ukoliko ostane na čelu "Crvenih đavola" i posle leta.

Norvežanin je ipak najavio odlazak Antonija Valensije, čoveka koji je u klubu proveo deset godina i zadužio kapitensku traku u trenutnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sastavu.

"On trenutno još uvek nije sto posto spreman, još uvek radi na tome da zaokruži svoju veliku karijeru u Junajtedu. Mislim da će na kraju sezone napustiti klub, ali to neće promeniti njegov status, on je kapiten ove ekipe. Jedan od retkih preostalih ljudi koji su osvajali Premijer ligu u svlačionici", kazao je Ole.

Ekvadorac je stigao iz Vigana 2009. godine i osvojio dve Premijer lige, FA kup, Liga kup i Ligu Evrope.
Pogledaj vesti o: Manchester United,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.