Solskjer kritikovao fudbalere Junajteda

Izvor: B92, 20.Sep.2023, 21:53

Solskjer kritikovao fudbalere Junajteda

Bivši trener Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer kritikovao je ponašanje pojedinih fudbalera za vreme njegovog mandata na Old Trafordu.

Solskjer je u novembru 2021. godine dobio otkaz posle gotovo tri godine, a njegov naslednik Erik ten Hag rekao je da situacija u ekipi nije bila dobra kada je došao na Old Traford, prošlog maja.

"Neki nisu bili toliko dobri kao što je bilo njihovo mišljenje o sebi. Neću ih imenovati, ali bio sam vrlo iznenađen kada je par >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << njih odbilo šansu da postanu kapiteni. Takođe, bio sam razočaran kada su neki rekli da neće igrati ni trenirati jer žele da napuste klub", rekao je Solskjer za Atletik, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).

Solskjer je sa Junajtedom sezonu 2020/2021 završio na drugom mestu, a finale Lige Evropa izgubio je na penale od Viljareala.

Na početku naredne sezone Junajted je doveo Džejdona Sanča i Rafaela Varana i vratio je Kristijana Ronalda. Međutim, Solskjer je otpušten posle 12 utakmica u Premijer ligi i poraza od Votforda 1:4.

"Kada imate grupu, moraju svi da idu u istom pravcu. Kada stvari nisu išle dobro, mogli ste videti da izbija ego kod nekih igrača", naveo je Solskjer.

Sadašnji trener Junajteda Erik ten Hag je pod pritiskom, pošto je izgubio tri od prvih pet utakmica u Premijer ligi ove sezone.

Upitan da li saoseća sa njim, Solskjer je rekao: "Znam kroz šta prolazi, to je posao iz snova, ali je težak".

"Imate posla sa ljudima i svim njihovim problemima, to nije kompjuterska simulacija. Ali većina su profesionalci koji žele dobro da igraju. Neki prvo misle o brojkama, ali većina misle na klub", dodao je nekadašnji napadač Mančester junajteda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.