Izvor: MozzartSport.com, 03.Mar.2021, 14:10

Solskjer hladi navijače, Mančester neće trošiti

„Budimo relani“, upozorava trener Junajteda

Bivši asovi, poput Endija Kola i Rija Ferdinanda, ističu potrebu dovođenja velikih imena nalik Erlingu Halandu ili Kilijanu Mbapeu kako bi se napala titula, čelnici se spore sas Interom i traže način da dovedu Lautara Martineza ili Milana Škrinijara, leta oko Old Traforda na desetine planetarno poznatih imena, a Ole Gunar Solskjer uverava da velikih pomeranja >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << aktuelnog kadra neće biti.

Trener Mančester junajteda jasno je stavio do znanja navijačima da ne očekuju spektakularne poteze u narednom prelaznom roku. Kao razlog je naveo globalnu recesiju, koja pogađa sve, samim tim i Crvene đavole.

Dakle, trošenja nema. Samo štednje. Jer...

Nedostaje nam priliv sredstava. Manjak finansija sve pogađa. Trebalo bi da budemo relani, ujedno odgovorni kako na terenu, tako i van njega. Moramo da sagledamo širu sliku, u toku su radovi na stadionu i u trening centru. Gde da trošimo novac? I koliko da trošimo. To je realno“, vrti glavom norveški stručnjak.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Ovakve reči posledica su uticaja virusa korona. Navodno je Mančester zbog uticaja pandemije 2020. godinu završio u minusu od oko 25.000.000 evra. U međuvremenu je doveo Donija van den Beka (39.000.000), Aleksa Telesa (15.000.000), Fakunda Pelistrija (8.500.000), dao ogromnu platu Edinsonu Kavaniju (Urugvajac stigao kao slobodan igrač), te angažovao talenta Atalante Amada Dijaloa (21.000.000).

Istrošio se.

Postoje drugačiji načini (ne samo trošenje novca, op. au) kako možete osvežiti kadar. Imamo igrače iz podmlatka, zaslužuju šansu. Svi klubovi sveta prolaze kroz slične izazove, slično je i sa nama“, kazuje Ole Gunar Solskjer.

,

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.