Solskjer bez Pogbe na dan D!

Izvor: Sportske.net, 12.Okt.2019, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Solskjer bez Pogbe na dan 'D'!

Francuski internacionalac već neko vreme kuburi sa povredama.

Posle internacionalne pauze nas čeka najveća utakmica u Engleskoj, sledeće nedelje se igra derbi Engleske kada će se na "Old Trafordu" susresti Mančester Junajted i Liverpul. Dva tima koja imaju veoma različite sezone, će dočekati veliku utakmicu u drugačijim raspoloženjima.

"Redsi" su sigurni na vrhu, imaju neverovatnih osam >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bodova razlike u odnosu na Siti posle osam odigranih kola. Sa druge strane Junajted je na samo dva boda od zone relegacije, "crveni đavoli" su zadnji put osvojili tri boda sredinom septembra kada su ugostili Lester Siti.

Meč sa Liverpulom se nagoveštava kao potencijalni zadnji Solskjerov meč gde će vršiti funkciju glavnog trenera, ubedljiv poraz od velikog rivala bi Norvežanina možda koštalo i posla. Bivši trener Moldea neće moći da računa na Pola Pogbu u velikoj utakmici, engleski mediji pišu da njegov povratak treba očekivati krajem oktobra/početkom novembra.

Francuz je ove sezone zabeležio tek pet utakmica u Premijer ligi.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

"Đavoli" spremaju veliko iznenađenje, u januaru stiže napadač kojem se niko nije nadao?!

Izvor: Sportske.net, 12.Okt.2019

Jasno je da im je potrebno pojačanje u ofanzivi, da li je on rešenje?..Muči se Mančester junajted ove sezone, 12. su na tabeli Premijer lige nakon osam odigranih kola sa devet bodova, imaju samo dva više od Evertona koji je prvi ispod crte...Najveći problem leži u napadu, prodali su Lukakua i...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.