Solskjer: Šansa da se kvalifikujemo VIDEO

Izvor: B92, 06.Nov.2019, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Solskjer: Šansa da se kvalifikujemo VIDEO

Menadžer Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer vidi meč sa Partizanom kao priliku da se tim vrati na pobedničku stazu.

Junajted je proteklog vikenda poražen na gostovanju u Bornmutu, nakon serije od tri pobede na uzastopnih gostovanjima, uključujući i Beograd.

"Subota je bila razočaravajuća, ali imamo sad utakmice u kojima možemo da ostvarimo pobede pre pauze. Imamo sjajnu šansu da se kvalifikujemo u sledeću fazu, što znači da ćemo moći da probamo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nove stvari u poslednje dve utakmice", rekao je Solskjer pred Partizan.

"Crveni đavoli" imaju vrlo lošu sezonu u Premijer ligi, tek su deseti na tabeli sa 28 bodova manje od lidera Liverpula.

"Nema prečica u fudbalu – naporan rad, jedinstvo, timski duh. Moramo da radimo naporno, znamo da smo na pravom putu. Ekpa napreduje, što smo duže zajedno više napredujemo. Vraćaju nam se iskusniji igrači u tim i postajemo snažniji".

Solskjer i dalje nama bukvalno pola tima na raspolaganju, u sredu nisu trenirali Viktor Lindelef, Erik Baji, Luk Šo, Aksel Taunzebe, Diogo Dalo, Nemanja Matić, Anhel Gomeš i Pol Pogba, dok je Luk Šo radio odvojeno od prvog tima.

To znači da bi šansu u četvrtak protiv Partizana mogli opet da dobiju neki mladi igrači, a sa prvom ekipom su se za meč spremali Matej Kovar i Itan Lird, kao i dvostruki strelac u meču U23 tima Tait Čong.

"Nekoliko mladih igrača je dobilo priliku i igralo veoma dobro. Važno nam je da ostali fudbaleri igraju jer ne možemo se boriti selu sezonu sa 12-13 igrača. Mislim da je dobro što ova deca dobijaju priliku, dobro je videti kako stiču iskustvo, potrebne su im utakmice. Na tri meča nismo primili gol i to je impresivno".

Ipak, Solskjer svejedno na raspolaganju ima nekoliko sjajnih igrača na raspolaganju za meč sa Partizanom, a za startnu postavu će pre svih konkurisati Džons, Roho, Van-Bisaka, Megvajer, Fred, Mektominej, Mata, Lingard, Džejms, Grinvud, Marsijal i Rašford.

Meč između Mančester junajteda i Partizana na programu je u četvrtak od 21h na "Old Trafordu".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.