Solskjer: Sad razumem Fergusona

Izvor: B92, 06.Feb.2019, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Solskjer: Sad razumem Fergusona

U intervjuu za Skajsports, novi menadžer Mančester junajteda govorio je o svom načinu rada i kako je uspeo da okrene stvari u tako kratkom vremenskom roku.

Glavni razlog za nove osmehe na Old Trafordu je Ole Gunar Solskjer, nekadašnji igrač, a sada menadžer Mančester junajteda.

Radoholičarskim navikama koje je pokupio od svog "šefa" Ser Aleksa Fergusona uspeo je da okrene situaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za 180 stepeni.

Otkako je došao u klub u decembru, Đavoli su pobedili na devet od deset utakmica u svim takmičenjima.

Kaže da je adaptirao radno vreme svojim ambicijama, koje su svakako vraćanje Mančestera u sam vrh svetskog fudbala.

"Sad razumem zašto je šef dolazio tako rano i apsolutno ne razumem kako sam mogao da spavam onoliko dugo kao igrač", rekao je Solskjer.

Baš kao Ferguson, Solskjer primenjuje rotacije u sastavu za domaće prvenstvo, Ligu šampiona i kupove. Planira sve unapred i ima tim spreman za čitav mesec.

"Morate da imate različite načine za pobeđivanje, a s obzirom na dubinu našeg tima, imamo igrače i za ovaj i za onaj tim. Golovi se postižu iz kontra napada, postavljenih napada i nakon slamanja timova koji se zatvore. Morate da imate sva tri aspekta i uvek morate da pronađete način za pobedu. Svaka utakmica je po nečemu različita."

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.