Solskjer: Ne igramo dovoljno dobro za Mančester junajted

Izvor: B92, 23.Jan.2020, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Solskjer: Ne igramo dovoljno dobro za Mančester junajted

Menadžer Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer nagovestio je da će neki igrači napustiti tim i da igra u poslednjoj utakmici nije bila dovoljno dobra.

Mančester junajted je poražen na svom terenu od Barnlija s 2:0.

Mediji prenose da je norveški stručnjak sve bliži otkazu u engleskom klubu, samo godinu dana nakon što je postavljen za glavnog trenera, kada je nasledio Žozea Morinja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Želimo da se popravimo, sada imamo nove ciljeve. Ovo nam je drugi poraz kod kuće, mislio sam da smo prevazišli to. Počeli smo raščišćavanje i sada ću odgovarati na ta pitanja sve dok se prelazni rok ne završi. Za mene je najvažnije da igramo na terenu, a sad ovo nije bilo dovoljno dobro za Junajted", rekao je Solskjer, prenosi goal.com.

Kao njegov naslednik pominje se i doskorašnji menadžer Totenhema, Maurisio Poćetino. Solskjer je rekao i da svi u klubu moraju da priznaju da igra protiv Barnlija nije bila dovoljno dobra.

"U prvom poluvremenu nismo bili dovoljno oštri, nismo bili spremni da rizikujemo. Oni su bili vrlo efikasni i dobro su se branili, nismo mogli da ih otvorimo", kazao je Solskjer.

On je rekao i da će i pored toga pružiti punu podršku svojim igračima.

"Momci su dali sve što mogu, ali neki od njih doživljavaju ovakve stvari prvi put. Kada ste u Mančester junajtedu igrate u najvećem i najboljem klubu na svetu. Neki od njih su igrali samo deset, 12 ili 15 utakmica i nije im lako", rekao je Norvežanin.

On je dodao i da su razočarani poslednjim rezultatima, ali da svakog dana rade na tome da napreduju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.