Solskjer: Momci su bili gladni golova, mogli smo postići i više od tri

Izvor: B92, 08.Nov.2019, 00:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Solskjer: Momci su bili gladni golova, mogli smo postići i više od tri

Menadžer Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer bio je zadovoljan posle ubedljive pobede njegovog tima u susretu Lige Evrope sa Partizanom.

Junajted je slavio pobedu sa 3:0 koja mu je donela plasman u nokaut fazu takmičenja UEFA, a Solskjer kaže da je posle poraza u Bornmutu najbitnije bilo pobediti.

"Pobeda nam je bila neophodna, ali isto tako i dobra igra. Momci su želeli da napadaju i postignu više od jednog gola. Mogli smo postići daleko više od >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ova tri, ali na kraju možemo biti zadovoljni jer smo osvojili tri boda. Protiv ovakvih timova uvek očekujete da pobedite. Bez potcenjivanja prema Partizanu, jer su nas namučili u prvom meču u Beogradu, ali uvek se očekuje da pobedite kada ste domaćini. Mofli smo u prvih desetak minuta da vodimo, ali sa 2:0 na poluvremenu bilo je lakše igrati", izjavio je Norvežanin.

Izrazio je i uverenje da će Skot Mektomini biti spreman za vikend i meč sa Brajtonom.

"Rekao mi je da će biti sve u redu, nadam se da će biti tako. Želimo da budemo prvi u grupi, ali put u Kazahstan u periodu kad igramo sa Aston Vilom, Totehnemom i Mančester sitijem nije baš dobar, tako da ćemo sigurno odmarati nekoliko igrača za taj meč. Znamo koliko je važno za napadače da postižu golove, sada imamo važan zadatak u nedelju", dodao je Norvežanin.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.