Izvor: Piplmetar.rs, 08.Sep.2023, 18:31

Šok

Ofanzivac Mančester junajteda Antoni glavna je tema u brazilskim medijima.
On je otputovao u domovinu na redovne reprezentativne obaveze za nacionalni tim u kvalifikacijama za SP, ali je večeras iznenada izbačen iz reprezentacije! 
To je potvrdio večeras i FC Brazila (CBF), Antoni je skinut sa spiska reprezentativaca za mečeve sa Bolivijom i Peruom, a zameniće ga Gabrijel Žezus.
U zvaničnom saopštenju navodi se da je ovo bio neophodan potez zbog pokrenute istrage i ozbiljnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << optužbi na račun Antonija, te da je zbog toga igrač obavešten da ne može da bude deo reprezentacije dok je ovaj proces u toku.
Istovremeno, u medijima se pojavljuju novi dokazi iz policije o tome da je Antoni zlostavljao i fizički maltretirao svoju bivšu devojku Gabrijelu.
Brazilski mediji pišu da postoje audio pozivi i snimci, kao i dokazi uz lekarske potvrde o teškim povredama koje je Antoni naneo Gabrijeli.
Navodno ju je jednom izvukao iz diskoteke, ubacio u svoja kola i vozio ogromnom brzinom i pretio da će je izbaciti iz automobila u pokretu ako mu ne oprosti. Takođe, 15. januara ove godine joj je isekao kosu i udarao u grudi, te je zbog toga morala operaciju.
Ni tu nije kraj, Antoni ju je i navodno gađao šoljom, a ona je u želji da zaštiti svoju glavu, dobila ozbiljne povrede i rasekotine na prstima.
Svi iskazi koji su dostavljeni u policiji ukazuju na to da je igrač Mančester junajteda patološki ljubomoran, da ima izlive besa koje ne može da kontroliše i da je odavno sklon fizičkom nasilju. 
Sam Antoni se oglasio ovim povodom na Instagramu, poručivši da je odavno predmet istrage i da u potpunosti sarađuje sa policijom u želji da dokaže svoju nevinost.
Takođe, on ne krije da je njegov odnos sa Gabrijelom bio „verbalno oduvek buran“, ali da nikada nije dolazilo do fizičkih obračuna. 
Sve u svemu, ozbiljna istraga je u toku, on je izba

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.