Šo: Devojka mi rekla za smenu Murinja, Ole je sve brzo promenio

Izvor: B92, 29.Dec.2018, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šo: Devojka mi rekla za smenu Murinja, Ole je sve brzo promenio

Defanzivac Mančester junajteda Luk Šo pohvalio je uticaj novog menadžera Olea Gunara Solskjera, ali je indirektno pecnuo i bivšeg šefa, Žozea Murinja.

Šo, koji je u pretekle dve i po godine imao nekoliko nesporazuma sa portugalskim stručnjakom, oduševljen je promenama, pre svega u igri koje je doneo Norvežanin.

"Mislim da svako van kluba već može da vidi koliko je Solskjer promenio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << našu igru i to za svega nekoliko dana. On je jako pozitivan menadžer, zna šta je potrebno ovom timu i klubu i šta su želje navijača. Doneo je napadački, brz fudbal na Old Traforda. Siguran sam da će i navijači ceniti tu promenu kao što smo je i mi igrači prihvatili", rekao je Šo za "Skaj Sports".

On je na taj način poručio kako je pod Murinjom ekipa bila isuviše ograničena i zatvorena, a koliko je sve bolje od kako je Solskjer na klupi, svedoče i rezultati, pobede nad Kardifom (5:1) i Hadersfildom (3:1).

Kada su ga upitali da li je znao da će Žozeu Murunju biti uručen otkaz, Šo je rekao da tako nešto nije očekivao, a otkrio je i kako je saznao za vest.

"Hoćete istinu? Devojka mi je rekla! Probudio sam se i otišao sam da se istuširam. Ona je ušla i rekla mi da je Žoze smenjen. Nisam ništa znao o tome, niti sam gledao vesti na telefonu. Tako sam saznao, ona mi je javila", rekao je defanzivac Junajteda.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.