Snajder poslušao Morinja

Izvor: Beta, 04.Sep.2011, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snajder poslušao Morinja

BEOGRAD, 4. septembra 2011. (Beta) - Holandski fudbaler Vesli Snajder kazao je da mu je bivši trener Intera Žoze Morinjo savetovao da ovog leta ostane u tom klubu, umesto da predje u Mančester junajted.

"Morinjo me je pozvao i rekao da ostanem u Interu. On nosi Inter u srcu i uvek mi je govorio da ne napuštam taj klub", rekao je Snajder za Gazetu delo sport.

"Zadovoljan sam. Nikada nisam hteo da napustim Inter i ne želim više da pričam o Mančester junajtedu", dodao je holandski reprezentativac.

Snajder je u Inter došao 2009. godine iz Real Madrida, a prethodno je igrao za Ajaks iz Amsterdama.

..

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Snajder poslušao Murinja i ostao u Interu

Izvor: Mondo, 04.Sep.2011

Holandski fudbaler Vesli Snajder otkrio je da mu je bivši trener Intera Žoze Murinjo savetovao da ovog leta ostane u tom klubu, umesto da pređe u Mančester junajted.

Nastavak na Mondo...

Pari Sen Žermen želi Abidala

Izvor: Beta, 05.Sep.2011, 12:57

BEOGRAD, 5. septembra 2011. (Beta) - Francuski klub Pari Sen Žermen želi da na kraju sezone dovede fudbalera Barselone Erika Abidala, preneo je u ponedeljak španski list Sport...Kako se navodi, 31-godišnji reprezentativac Francuske trenutno pregovara sa čelnicima Barselone o produžetku ugovora,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.