Snajder: Najbolje bi bilo da odem iz Intera

Izvor: Sportski Žurnal, 29.Dec.2012, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snajder: Najbolje bi bilo da odem iz Intera

Igrač sredine terena Intera Vesli Snajder rekao je holandskim medijima da je najbolje rešenje i za klub i za njega da u januarskom prelaznom roku napusti Milano:
To je, čini mi se, najbolja opcija za sve. Ipak, ako se to ne desi, moraću da ostanem u Interu pošto imam ugovor do juna 2015. godine.
On nije igrao za Inter još od septembra, a došao je u sukob sa upravom kluba pošto nije želeo da prihvati reviziju ugovora i smanjenje plate koja trenutno na godišnjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << nivou iznosi šest miliona evra.
Mnogo klubova se interesovalo za Snajdera poslednjih meseci, a među njimna su Mančester junajted, Totenhem, Mančester Siti, Pari–Sen Žermen i Anži.
Snajder je u Inter došao 2009. godine i već u prvoj sezoni sa nero–azurima osvojio je „triplu krunu” – Ligu šampiona, nacionalni Kup i prvenstvo Italije.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Snajder: Najbolje za sve je da odem iz Intera

Izvor: Blic, 29.Dec.2012

Fudbaler sredine terena Intera Vesli Snajder rekao je da je najbolje rešenje i za klub i za njega da u januarskom prelaznom roku napusti Milano..."To je, čini mi se, najbolja opcija za sve. Ipak, ako se to ne desi, moraću da ostanem u Interu pošto imam ugovor do juna 2015. godine", rekao je Snajder...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.