Šmajhel: Retklif ima velike ambicije sa Mančester junajtedom

Izvor: B92, 22.Dec.2023, 00:44

Šmajhel: Retklif ima velike ambicije sa Mančester junajtedom

Kasper Šmajhel, golman Anderlehta, ubeđen je da će ser Džim Retklif biti veoma uspešan i sa Mančester junajtedom.

Vlasnik INEOS-a bi uskoro trebalo da preuzme rukovođenje fudbalskim sektorom Junajteda, a to će se desiti čim bude obelodanjena kupovina 25 odsto akcija kluba za 1,3 milijardi funti.

Retklif, koji je vlasnik i Nice i Lozane, uskoro bi trebalo da bude potvrđen kao vlasnik četvrtine akcija.

Kasper Šmajhel je prošle godine imao prilike >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da brani za Nicu, ali mu u Francuskoj nije išlo najbolje.

On je iz prve ruke otkrio navijačima Mančester junajteda šta mogu da očekuju.

"Imao sam tešku godinu u Nici. Bez Džima i Dejva Brejlsforda, kao i Džoša Tompsona, ne bih bio u stanju da prođem kroz sve to. Bili su neverovatni, silno su me podržavali. Iz prve ruke znam da imaju velike ambicije sa Mančester junajtedom ako sve to prođe", kaže Šmajhel.

Sin nekadašnjeg golmana Junajteda, Petera Šmajhela, i dalje brani za Dansku, a o Retklifu i saradnicima ima samo reči hvale.

"Nisam video poduhvat da su ga preduzeli a da u tome nisu bili uspešni. Mislim da je jako važno da im navijači Junajteda daju vremena", zaključio je Šmajhel.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.