Škrtel: Nisam kriv

Izvor: Sportal.rs, 24.Mar.2015, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Škrtel: Nisam kriv

Martin Škrtel se izjasnio povodom optužbe da je namerno zgazio golmana Mančester junajteda, Davida de Heu, tvrdeći da nije kriv. Defanzivac Liverpula je u poslenjim trenucima meča na "Enfildu" krenuo ka golu protivnika, a do lopte je prvi došao De Hea. Slovak ga je međutim nagazio, što glavni sudija Martin Etkinson nije video.

Kako prenose strani mediji, 30-godišnji odbrambeni igrač Liverpula je rekao da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << nije želeo da nagazi De Heu. Ukoliko Škrtela proglase krivim propustiće tri utakmice u narednom periodu, sa Njukaslom i Arsenalom u Premijer ligi i sa Blekburnom u FA kupu.

(Foto: Beta/AP Photo/Jon Super)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Potvrđeno, Škrtelu 3 meča kazne

Izvor: B92, 25.Mar.2015, 15:53

Štoper Liverpula Martin Škrtel dobio je tri meča kazne, pošto mu je odbijena žalba na odluku da je namerno zgazio golmana Mančester junajteda Davida de Heu...Nadležna komisija Fudbalskog saveza Engleske (FA) odbacila je danas Škrtelovu žalbu, tako da je Liverpul ostao bez najstandardnijeg defanzivca...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.