Izvor: Nezavisne Novine, 07.Avg.2017, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skoplje u znaku Reala i Junajteda

Ulice i trgovi glavnog grada Makedonije Skoplja ovih dana su u znaku evropskih "divova" Mančester Junajteda i Real Madrida koji će sutra na stadionu Filip II Arena odmjeriti snage u evropskom Super kupu.

Ulicama Skoplja dominiraju zastave prošlogodišnjeg osvajača UEFA Lige šampiona Real Madrida i osvajača Lige Evrope, Mančester Junajteda. Na trgu Makedonije postavljene su i fan zone, a navijači >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << jednog i drugog tima koji pristižu iz svih krajeva svijeta s nestrpljenjem očekuju sutrašnju utakmicu.

Brazilka Lučijana Kutinjo je u izjavi za AA kazala kako je Skoplje grad koji se nalazi veoma daleko od njene zemlje, ali je doputovala iz ljubavi prema fudbalu.

"Mnogo volim fudbal, zato sam doputovala ovako daleko. Naravno, tu sam da gledam Real Madrid", kazala je.

Marton Kovac je u Skoplje doputovao iz Budimpešte, glavnog grada Mađarske.

"Nadam se dobroj utakmici sa mnogo golova. Prvi put sam u Skoplju, jako je lijep grad", rekao je Kovats.

Zoltan Gajris, takođe Mađar, kazao je kako ne simpatiše posebno ni "kraljevski klub" niti "crvene đavole".

"Navijam za Liverpul, Barselonu i Ferencvaros", dodao je on.

Stadion Filip II Arena otvoren je 1947., a obnovljen 2011. godine. Nacionalni makedonski stadion u Skoplju, na kojem svoje utakmice igra i reprezentacija te zemlje, može primiti 33.460 gledaoca.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Fudbaleri Reala i Junajteda stigli u Skoplje

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Avg.2017

Fudbaleri Real Madrida i Mančester Junajteda doputovali su danas u Skoplje gdje će sutra na stadionu Filip II Arena odigrati utakmicu UEFA Super kupa...Veliki broj navijača pozdravio je igrače oba kluba na Međunarodnom aerodromu Aleksandar Makedonski u glavnom gradu Makedonije. Fudbaleri jednog...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.