Skols razmišlja o povlačenju

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Jan.2011, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skols razmišlja o povlačenju

Fudbaler Mančester junajteda, Pol Skols, rekao je da nije siguran da li će i sledeće sezone braniti boje ovog kluba.

Ne znam šta ću raditi sledeće godine, ali za sada želim da se koncentrišem samo na igru i što pre se vratim na teren. Oporavak se produžio, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << nadam se da ću u narednim nedeljama vratiti snagu i formu – izjavio je Skols za klupsku televiziju.
Mančester junajted je sinoć nadoknadio dva gola zaostatka i pobedio Blekpul sa 3:2, a Skols je asistirao Dimitru Berbatovu kod pobedonosnog gola.
 – Pol Skols je jedan od mojih najomiljenijih asistenata u fudbalu. Kada dodaje, lopta ode tamo gde on poželi. Zbog toga sam ga uvek poštovao. Igrao sam protiv njega jednom ili dva puta, on je potpuni genije. Skols je uzor svakome ko želi da igra fudbal. Njega je zadovoljstvo gledati. Voleo bih da ponovo ima 21 godinu, tada bismo mogli ponovo da pratimo njegovu karijeru – izjavio je menadžer Blekpula, Ian Holovej.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.