Skauti Junajteda često bili na mečevima Bjankonera, evo i zašto!

Izvor: Sportske.net, 03.Maj.2020, 18:48

Skauti Junajteda često bili na mečevima "Bjankonera", evo i zašto!

Kako prenose engleski mediji, "Đavoli" su zainteresovani za fudbalera "Stare dame".

Kako "Dejli Mejl" prenosi, oslanjajući se na informacije sa Apenina, Mančester junajted je zainteresovan za vezistu Juventusa Adrijena Rabioa.

Bivši fudbaler Pari sen Žermena je minulog leta kao slobodan igrač stigao u Torino, nije uspeo ozbiljno da se nametne kod Mauricija Sarija zbog jake konkurencije u veznom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << redu i često se pisalo da bi mogao da promeni sredinu.

"Tutomerkato" prenosi da su ga skatui Junajteda pratili na četiri meča italijanskog prvaka u Ligi šampiona i da Solskjer u Francuzu vidi idealnog partnera za Bruna Fernandeša u veznom redu.

Poznato je i da je Juventus zainteresovan da vrati Pogbu u svoje redove, pa se čini da bi mogli da imaju prednost nad jakom konkurencijom (Real Madrid, PSŽ, Inter) u borbi za njegov paraf.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.