Skauti Arsenala i Junajteda prate fudbalera Stare dame!

Izvor: Sportske.net, 13.Nov.2019, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skauti Arsenala i Junajteda prate fudbalera "Stare dame"!

Timovi iz Premijer lige zaintesovani, spremaju ponude već u januaru?

Kako prenosi novinar "Bleacher Report" portala Din Džouns, predstavnici fudbalskih klubova Arsenal i Mančester junajted će se u četvrtak naći u Turskoj.

Razlog njihove posete je talentovani štoper Juventusa Merih Demiral, koji bi trebalo da nastupi u dresu Turske protiv Islanda, u okviru kvalifikacija za Evropsko >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prvenstvo.

Demiral je u Torino stigao letos iz Sasuola, plaćen je 18 miliona evra, a zabeležio je samo jedan nastup u Seriji A ove sezone.

Redovan je u reprezentacije Turske, a sve više se priča o njegovom potencijalnom odlasku iz kluba.

To je probudilo i interesovanje ekipa iz Engleske, pa će u narednom periodu Arsenal i Junajted pratiti mladog fudbalera, kako bi odlučili da li da već u januaru krenu po njegov potpis.

Videćemo kako će se ova situacija razvijati i da li će se status mladog Demirala u Juventusu u međuvremenu promeniti.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.