Skaj: Ibrahimović završio sezonu!

Izvor: MozzartSport.com, 21.Apr.2017, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skaj: Ibrahimović završio sezonu!

Skaj piše da se napadač Mančestera više neće vraćati na teren

Zlatan Ibrahimović, napadač Mančester Junajteda, propustiće ostatak sezone, javlja Skaj Sport.

Ibra je povredio koleno tokom revanš meča četvrtfinala Lige Evrope protiv Anderlehta u četvrtak uveče, a prognoze nisu nikako dobre.

Žoze Murinjo je rekao posle utakmice da nije optimističan koliko >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je povreda ozbiljna, ali se sada očekuje da će najbolji strelac Mančestera u Premijer ligi (17 golova) propustiti ostatak sezone.

A, kako Ibrahimović nije potpisao produžetak saradnje, postoji mogućnost da je odigrao poslednji meč za Mančester, piše Skaj. Đanluka Di Marcio je na svom sajtu napisao i da je Zlatan pokidao ligamente.

Šveđanin je došao u Junajted iz Pari Sen Žermena kao slobodan igrač i potpisao je jednogodišnji ugovor sa opcijom produžetka na još 12 meseci.

Junajted je uspeo da savlada Anderleht golom Markusa Rašforda i plasira se u polufinale Lige Evrope gde će igrati protiv Selte.

Ipak, uprkos pobedi nad Anderlehtom Đavoli su pretrpeli priličan gubitak.

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.