Siti pati od mamurluka, biće u redu

Izvor: B92, 09.Dec.2023, 20:10

"Siti pati od mamurluka, biće u redu"

Mančester siti je u 16. kolo Premijer lige ušao sa za njih neobične, četvrte pozicije.

Šampion Premijer lige i osvajač pehara Lige šampiona, u nedelju gostuje Lutonu i sve osim pobede nad novajlijom u ligi smatralo bi se neuspehom.

Bivši štoper Mančester junajteda, Rio Ferdinand, smatra da je ovo samo kratkotrajna kriza izabranika Pepa Gvardiole.

"Čuo sam kako ljudi kažu da nisu koncentrisani kao ranije i da nisu tako gladni, ali to je tim koji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je osvojio tri titule u Premijer ligi zaredom i triplu krunu. Moguće je da postoji neka vrsta mamurluka. Zamorno je to raditi. Ja sam bio u timu koji je tri puta zaredom osvajao titulu i to je zamorno iskustvo", smatra Ferdinand.

On ne sumnja da će "građani" ubrzo zaigrati na svom nivou.

"Taj osećaj pobeđivanja je kao droga, ti momci su na tome. Prolaze kroz malu krizu, ali razbuduće se, nema nikakve sumnje", zaključio je Ferdinand.

Biće da je nešto i do rasporeda jer su od početka oktobra igrali sa Arsenalom, Brajtonom, Mančester junajtedom, Bornmutom, Čelsijem, Liverpulom, Totenhemom i Aston Vilom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United,   Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.