Siti nije želeo da plati ni peni za Ronalda – Junajted ima tradiciju

Izvor: B92, 03.Okt.2021, 10:22

"Siti nije želeo da plati ni peni za Ronalda – Junajted ima tradiciju"

Direktor torinskog Juventusa Federiko Čerubini otkrio je neke zanimljive pojedinosti, koje se tiču transfer tržišta.

Glavna tema u smiraj prošlog roka bio je Kristijano Ronaldo, koji je, umesto u Siti, otišao tj. vratio se u Junajted.

"Mančester siti nije želio da plati ni peni odštete za Kristijana Ronalda, dok se Junajted ponašao drugačije, kao klub s tradicijom. Kraj nije mogao biti drugačiji s obzirom na način na koji je Ronaldo s nama razgovarao. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Nismo mogli da prisilimo igrača da ostane. Cenimo Ronalda, ali delim isti stav kao i naš predsednik", rekao je Čerubini.

Čerubini kaže da je Juve želeo Erlinga Halanda još u vreme dok je on igrao za Molde.

"Žalimo što nismo uspeli da dovedemo Halanda, bilo bi glupo reći nešto drugo. Ipak, stvari treba staviti u kontekst. Mladi igrači mogu da se uplaše odlaska na pozajmicu. Mi smo tada bili na početku našeg U-23 projekta i možda ono što smo mu ponudili nije bilo previše uzbudljivo. Možda ideja o pozajmici nije bila idealna za igrača poput njega, možda bi danas stvari bile drugačije", dodao je on.

Čerubini je na kraju govorio i o Điđiju Donarumi, kojeg "Stara dama" nije želela zbog Vojčeha Ščensnog, koji ima dugogodišnji ugovor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.