Siti kupuje u Južnoj Americi, stiže Brazilac od 60 miliona?

Izvor: Sportske.net, 19.Jan.2019, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siti kupuje u Južnoj Americi, stiže Brazilac od 60 miliona?

Napadač bio mogao već u januaru put Mančestera.

Trener Mančester sitija Pep Gvardiola želi da osveži sam vrh napada, iako su Žesus i Aguero u prošlosti obavljali posao Katalonac ne želi da prepušta ništa slučaju.

Sezona je duga, te želi da ovom tandemu doda još jednog Južnoamerikanca.

Po brazilskim medijima na meti je Brazilac - Everton Soareš iz Gremija.

Dvadesetdvogodišnji napadač je već i u novembru pominjan kao meta >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kluba sa "Etihada", ali i njihovih najbližih komšija Junajteda.

Brazilci pišu kako je igrač potvrdio napuštanje brazilskog kluba tako što je otpratio svoj sadašnji klub sa Instagrama i promenio profilnu sliku gde je sa dresom Gremija u sliku u dresu Brazila.

Videćemo šta se "kuva" ovde, ali je vrlo moguć zimski transfer u redove Pepovih momaka. Cena je 60 miliona evra, čelnici "Građana" će morati verovatno i da prodaju kao bi izbegli sankcije FFP-a.





Everton Soareš je za pet godina u Gremiju odigrao preko 200 utakmica gde je postigao 46 golova, prethodne sezone čak šesnaest.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.