Sise: Učite iz moje greške

Izvor: B92, 05.Mar.2015, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sise: Učite iz moje greške

Napadač Njukasla Papis Demba Sise izvinio se javno zbog nesportskog poteza koji je imao u meču sa Mančester Junajtedom.

Senegalac je prilikom sukoba sa Džonijem Evansom pljunuo štopera Junajteda u lice.

"Izvinjavam se svima zbog incidenta, posebno Džoniju Evansu. To što se desilo između nas je privatna stvar, a ja sam reagovao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na veoma ružan način. Nadam se da će deca širom sveta koja se bave fudbalom naučiti iz moje greške, a ne ponoviti ovo što sam uradio. Kajem se, ali uradio sam to u afektu", rekao je Sise.

Fudbalska asocijacija Engleske (FA) je optužila obojicu igrača za pljuvanje, što je Evans demantovao da je učinio.

Igračima preti šest mečeva suspenzije ako budu proglaženi krivim, a Sise možda dobije još jedan meč, jer je već bio kažnjen ove sezone.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Papis Sise dobio sedam mečeva suspenzije zbog pljuvanja protivnika

Izvor: Sportal.rs, 06.Mar.2015, 14:18

Napadač Njukasla, Papis Sise priznao je da je u meču sa Mančester junajtedom pljunuo defanzivca "crvenih đavola" Džonija Evansa i zbog toga je dobio sedam mečeva suspenzije...Oni su imali duel tokom meča, posle kojeg su reagovali neprimereno zbog čega je Fudbalska asocijacija pokrenula postupak...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.