Sin Pola Insa bi mogao očevim stopama - na Old traford

Izvor: Blic, 04.Okt.2012, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sin Pola Insa bi mogao očevim stopama - na Old traford

Trener engleskog drugoligaša Blekpula, Jan Holovej, upozorio je Aleksa Fergusona da se neće lako odreći najboljeg igrača Tomasa Insa, sina nekadašnjeg člana Mančester junajteda, Pola Insa.

Holovej veruje da je Ins junior trenutno najbolji engleski igrač na poziciji desnog krila, bolji i od tandema Arsenala.

"Ne mislim da su Teo Volkot ili Okslejd-Čembrlen bolji od njega, njihova jedina prednost je što igraju za Arsenal. On je veliki talenat i verujem >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da će nadmašiti svog oca, a svi znamo kakav je on igrač bio i koliko je pružio engleskoj reprezentaciji", rekao je trener Bekpula.

On dodaje da četiri miliona evra, koliko Junajted nudi neće biti dovoljno s obzirom da je Liverpul pre godinu dana nudio i više od toga.

"Ja svoje igrače neću zadržavati, moj je posao da radim sa njima kako bi jednog dana stigli do dresa Mančestera ili Arsenala. Ipak, ko hoće da ga kupi mora da plati onoliko koliko on i vredi", zavrsio je skotski stručnjak.

Pored Tomasa Insa, Junajted će u januaru pokušati da dovede i fudbalera Borusije iz Dortmunda, Roberta Levandovskog. Aleks Ferguson je poslao skaute da prate poljskog napadača na meču koji je nemački tim igrao protiv Mančester sitija u okviru Lige šampiona.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.