Silva: Čekam Runija u PSŽ

Izvor: B92, 09.Jun.2013, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Silva: Čekam Runija u PSŽ

Defanzivac PSŽ Tijago Silva navodi da bi rado dočekao fudbalera Mančester Junajteda Vejna Runija u Parizu.

Englez je zatražio transfer nakon dolaska Dejvida Mojsa na menadžersko mesto kluba sa "Old Traforda", a za njega se interesuju Arsenal, Čelsi, Monako i PSŽ.

"Kada god sam igrao protiv Runija, on je davao golove, voleo bih da dođe kod nas, bio bi fenomenalno pojačanje", naveo je Silva.

Brazilac je nedavno bio svedok svih kvaliteta napadača >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Junajteda, u utakmici između reprezentacija “karioka” i Engleske (2:2) kada je Runi postigao sjajan pogodak.

I za Silvu postoji veliko interesovanje, Barselona je i dalje klub koji je najzainteresovaniji za njegove usluge, ali on navodi da je srećan u Parizu.

Na početku svakog leta govori se da ću preći u katalonski klub, prošle godine se isto pričalo. Srećan sam u PSŽ i ovde ću ostati do kraja ugovora, 2017. godine”, rekao je Silva.

Sa druge strane, u medijima su se pojavile spekulacije da je Runi prethodnih dana pregovarao sa jednim engleskim i jednim klubom van Ostrva, a najozbiljniji kandidat za potpis engleskog reprezentativca je, iznenađujuće, Arsenal, koji je za prelazni rok obezbedio najveći transfer budžet u istoriji kluba.

Direktor "tobdžija" Ivan Gazidis nedavno je izjavio da za Runijeva plata, koja iznosi oko 200.000 funti nedeljno, neće biti problem za Arsenal.

Pogledajte Runijev pogodak na utakmici protiv Brazila:


Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Silva: Čekam Runija u PSŽ

Izvor: B92, 09.Jun.2013

Defanzivac PSŽ Tijago Silva navodi da bi rado dočekao fudbalera Mančester Junajteda Vejna Runija u Parizu...Englez je zatražio transfer nakon dolaska Dejvida Mojsa na menadžersko mesto kluba sa "Old Traforda", a za njega se interesuju Arsenal, Čelsi, Monako i PSŽ..."Kada god sam igrao protiv Runija,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.