Senzacija iz Srbije: Nemanja Matić iz Mančestera poslao poruku Zvezdinim fudbalerima (FOTO)

Izvor: BKTV News, 07.Nov.2018, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Senzacija iz Srbije: Nemanja Matić iz Mančestera poslao poruku Zvezdinim fudbalerima (FOTO)

Nakon kritika i skandala kojem je bio izložen prethodnih dana, srpski reprezentativac i fudbaler mančester junajteda Nemanja Matić čestitao je fudbalerima Crvene zvezde veliku pobedu protiv Liverpula.

Naime, on je na društvenoj mreži Instagram objavio fotografiju crveno-belih i napisao "Čestitam, momci!"

Foto: Printscreen/Instagram

Inače, na utakmici je nošena >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Natalijina ramonda, biljka koja obeležava Dan primirja u Prvom svetskom ratu.

Natalijina ramonda raste u Srbiji, uglavnom na istoku i na planini Nidže, čiji je najviši vrh Kajmakčalan. Ima višestruku simboliku. Cvet je nazvan po kraljici Nataliji Obrenović, a poznat je i kao cvet feniks.

Čak i kada se potpuno osuši, ako se zalije, može da oživi, što simbolizuje vaskrs srpske države iz pepela posle Prvog svetskog rata

Nosio je i trener Liverpula Jirgen Klop.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.