Seks afera: Rajan Gigs tužio tabloid i detektiva

Izvor: Sportski Žurnal, 16.Jun.2011, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seks afera: Rajan Gigs tužio tabloid i detektiva

Vezista Mančester Junajteda Rajan Gigs tužio je tabloid Njuz of d vorld i privatnog detektiva Glena Mulkera zbog navodnog „hakovanja“ njegovog mobilnog telefona. Velški fudbaler tvrdi da je povređena njegova privatnost jer su poruke presretali novinari.
Tužbi je prethodila poseta policije Gigsu pre nekoliko nedelja i veruje se da su mu tada pokazane kopije materijala nađenih u Mulkerovom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << stanu prilikom pretresa obavljenog još 2006.

Tabloid je inače razotkrio Gigsovu dugogodišnju vezu sa ženom rođenog brata, što je, uz aferu sa Imodžen Tomas, uništilo njegov dugo gajeni imidž besprekornog porodičnog čoveka.
Njuz of d vorld je i ranije već plaćao kazne zbog sličnih stvari: 2007. odštetu za petoro žrtava uhođenja, a najbolje je prošla glumica Sijena Miler sa 100.000 funti. Glavni urednik Klajv Gudmen osuđen je na četiri, a detektiv Glen Mulker na šest meseci zatvora.
Nataša se vratila kući
Nataša Gigs, koja je postala poznata pošto je otkrila da je osam godina bila u vezi sa muževljevim bratom  Rajanom Gigsom vratila se u Mančester, posle 10 dana u Španiji.
Na aerodromu je dočekala porodica (otac i majka), a Nataša je delovala opušteno i srećno. Zanimljivo je da su u Španiji već danima Rajan Gigs i supruga Stejsi u pokušaju da spasu brak posle serije skandala.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Gigs u ratu s tabloidom

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Jun.2011

Legendarni velški fudbaler i član Mančester junajteda Rajan Gigs još jedna je u nizu slavnih ličnosti koje su pokrenule tužbe protiv tabloida "News of the World" zbog navodnog "hakiranja" njegovog mobilnog telefona.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.