Seks afera: Gigs mlađem bratu plaća ćutanje

Izvor: Sportski Žurnal, 10.Jun.2011, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seks afera: Gigs mlađem bratu plaća ćutanje

Rajan Gigs nudi Rodriju 250 hiljada funti pod uslovom da mlađi brat potpiše dogovor da neće u javnost da iznosi nikakve tajne o njihovom životu. Mnogo poznatiji Rajan, zvezda Mančester Junajteda, prethodno je osam godina održavao vezu sa Rodrijevom devojkom, kasnije i suprugom, Natašom.
Iako nije video šta mu se dešava ispred nosa, Rodri Gigs verovatno mnogo zna o Rajanovim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << vezama, a poslednja stvar koju stariji brat želi je da u javnost dospe još neki skandal.
– Rodri se oseća izdanim i ne zna kako da postupi  – kaže Rodrijev blizak prijatelj koji nije imenovan, ali verovatno je u pitanju glumac Vil Melor, kum na venčanju – On ne pliva u novcu i 250.000 značilo bi mu mnogo. S druge strane, želeo bi da svet sazna kakav je stvarno njegov brat Rajan, i da nije svetac kakvim se predstavljao. Rodri zna brata bolje nego iko, zna gde su zakopani svi „leševi“. U haosu je zbog svega, mada se trenutno čini da će pristati da zaćuti i potpiše dokumente.
Verovatnoću da će se braća sporazumeti povećava i to što je Rodri izabrao advokatsku firmu Šilings da ga zastupa, a to je iznad njegove platežne moći. Ta agencija zastupala je i Rajana u pokušaju da sakrije aferu sa Imodžen Tomas, bivšom mis Velsa i zvezdom Velikog brata. Advokati su isposlovali zabranu medijskog objavljivanja, ali tajna je svejedno otkrivena, čime je obesmišljena odluka suda da mediji ne smeju da objavljuju ono što skoro ceo svet zna.
Rajan Gigs trenutno je u Španiji u pokušaju da spasi brak sa suprugom Stejsi, dok Rodri nema nameru da nastavlja brak sa Natašom, pogotovo posle najnovijih otkrića da ga je Nataša varala sa još nekoliko fudbalera Mančester junajteda i 21–godišnjakom kojeg je upoznala na venčanju prijatelja.


IMODŽEN TOMAS SNIMA MJUZIKL O SEKSU...
Aferu Rajana Gigsa gledaoci bi mogli da vide uskoro i u umetničkoj interpretaciji. Sprema se mjuzikl pod imenom „Ofsajd“, a lepoj Imodžen Tomas već je ponuđeno da glumi sebe.
– Sa seksom, izdajom, novcem i moći to je idealan zaplet za mjuzikl, a niko ne bi mogao bolje da odigra Imodžen od nje same. Naravno da će moći da iznese stvar iz svog ugla – kaže Dejvid King, koji je producirao i mjuzikl u znak sećanja na Majkla Džeksona „Čovek u ogledalu“.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.