Sautgejt upozorio Megvajera – mogao bi da propusti EURO

Izvor: B92, 25.Maj.2023, 15:15

Sautgejt upozorio Megvajera – mogao bi da propusti EURO

Selektor Engleske Garet Sautgejt upozorio je fudbalera Mančester junajteda Harija Megvajera da mora da popravi formu ako želi da igra za nacionalni tim.

Sautgejt je uvrstio Sautgejta u nacionalni tim za predstojeće mečeve protiv Malte i Severne Makedonije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, koje će naredne godine biti održano u Nemačkoj.

Megvajer je kapiten Mančester junajteda, a ove sezone odigrao je 30 utakmica za "crvene djavole". Medjutim, na samo sedam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mečeva je bio u startnoj postavi.



"Ovakva situacija ne može zauvek da se nastavi. Isti slučaj je i sa Kalvinom Filipsom. Oba igrača su nam važna. Situacija je sve više zabrinjavajuća kako vreme prolazi. Imamo Marka Guehija, Luisa Danka, Tajrona Mingsa... Sve su to fudbaleri, koji dobro igraju iako nemaju iskustvo u evropskim i reprezentativnim utakmicama. Medjutim, moramo da potražimo konkurenciju u odbrani
", rekao je Sautgejt.

Megvajer je 2019. stigao u Mančester junajteda iz Lestera za 87 miliona evra, a ove sezone često je na meti kritika zbog loše forme.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.