Sapunica oko Matića izgleda gotova: Junajted pobedio Juve

Izvor: Vesti-online.com, 21.Jul.2017, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sapunica oko Matića izgleda gotova: Junajted pobedio Juve

Gde će Nemanja Matić? Jedne nedelje je bio na pragu Mančester Junajteda, druge u Juventusu, ali izgleda da su "đavoli" pobedili u trci za vezistom Čelsija.

Britanski mediji tvrdi da će srpski reprezentativac nastaviti karijeru na "Old Trafordu" za fantastičnih 55 miliona evra. Navodno, prva ponuda od 40 miliona je odbijena, ali ova nije, pa će doskorašnji vezista Čelsija da pređe kod nekadašnjeg učenika, Žozea Murinja, koji je insistirao na transferu Srbina.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
On nije otputovao sa "plavcima" na pripreme već individualno radi u Londonu, spreman kao zapeta puška da konačno završi transfer. Šampion Premijer lige je na njegovo mesto doveo Bakajoka iz Monaka.

Matić bi u redovima "đavola" trebalo da inkasira devet miliona evra godišnje, što je za tri i po miliona više nego što je zarađivao u Čelsiju.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.