Sančo udaljen iz prvog tima Mančester junajteda

Izvor: B92, 14.Sep.2023, 17:30

Sančo udaljen iz prvog tima Mančester junajteda

Engleski fudbaler Džejdon Sančo udaljen je do daljnjeg iz prvog tima zbog kršenja klupske discipline, saopštio je klub sa Old Traforda na zvaničnom sajtu

"Džejdon Sančo do daljnjeg ostaje na režimu posebnih personalnih treninga, odvojeno od prvog tima, do kraja procesa koji je pokrenut protiv njega zbog nediscipline", stoji u kratkom klupskom saopštenju.

Sančo nije konkurisao za meč protiv Arsenala pred reprezentativnu pauzu, posle čega je javno na društvenim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mrežama kritikovao menadžera Erika ten Haga, pa je bilo i očekivano da ga klub kazni.

Ostaje da se vidi da li će posle svega Sančo ostati u klubu, ili će otići u Saudijsku Arabiju odakle ima nekoliko ponuda, koje su prethodnih nedelja čelnici Mančester Junajted odbijali jer su manje od 70 miliona evra, koliko oni traže za transfer povremenog reprezentativca Engleske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Sančo van prvog tima posle sukoba sa trenerom Ten Hagom

Izvor: Danas, 14.Sep.2023

Engleski fudbaler i igrač Mančester junajteda Džejdon Sančo treniraće odvojeno od prvog tima dok se nereše problemi između igrača i trenera ekipe Erika Ten Haga, potvrdio je danas klub.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.